Ballagás - a célegyenesben

2010.04.29. 14:26

Mint itt meséltem róla, az utolsó fákylás felvonuláshoz érünk lassan.

Én meg ott leszek, úgyhogy reggel megyek is Esztergomba, cirka 4 óra alatt le is küzdöm azt a pár kilométert, pihegek Apunál (bízom benne, hogy sütivel vár, vagy valami hasonló turpissággal, ahogy szokott :), majd valamiképp Bugacról felküzdöm magam a Bazilikához.
Azóta sikerült felvennem a kapcsolatot a citált oldalon látható kép álló sora, balról második emberével, Schlay Józsikával (ki közölte, hogy nincs más aki így szólítaná őt... hiába na, agy nélkül!, ki-ki örüljön, ha a régi cimkéje megmaradt...h9h9), s Ő is ott lesz, sőt, talán a cibálásomban is segédkezik, szegény, hajlik rá, legalábbis.... :)

Ma pedig Sebi tanár úr küldött nekem két gyönyörűséges képet a fáklyás ballagás jegyében.

Gyönyörűek, na. Én voltam már néhányszor színes pont egy-egy ilyen kígyóban, s most leszek utoljára. Ahogy a kígyó maga is most kúszik végig utolsó alkalommal a városon, s lezár egy fontos fejezetet.
A város életében.
A néhai Hell József Károly Nehézipari Gépészeti Szakközépiskola életében.






S talán az enyémben is bekerülhet ez is a szépen faragott, nehéz, millió értéket őrző komódba.



A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr584157598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása