FELHÍVÁS!!

2010.09.22. 16:07

Kérem szépen tisztelt publikum! Kell nekem egy férfi.
Egyetlen kikötés van: minimum 7 centiméter hosszú legyen. 

Tehát az ilyen: 



/Kiskopi ennunan, e/

...nem megfelelő, bármennyire is a férfiasságra utal egyes megállapítások szerint.


Ez alapkövetelmény, hiszen az angol klasszikus ebből a hosszból készíthető el. S ez fontos.

Ugye érthető eddig?
De folytatom. 
Lyányom, a sorban a második, azaz Ketteske, készül a fodrász szakmunkásvizsgára s modelleket kell prezentálnia addigra az egyes frizurákhoz, technikákhoz.
Szerencsére vagyunk egy páran, így én a női klasszikus fazonhoz, Egyeske a kontyhoz, míg Hármaska a festéshez biztosítja majd az alapanyagot, ám így is marad egy, ami a férfi angol klasszikushoz kellene, s ennek nem vagyunk birtokában.

Vagyis jelentkezőket várok! Június idusán (a pontos napot jelzem időben) lesz a vizsga, értelemszerűen ott azon jelen kell lennie az illetőnek, s előtte még két esetleg három alkalommal is kellene egy gyakorlatot tartani Fanninak a vállalkozó hajával, hogy megismerkedjenek, s el tudja mondani, mikortól nem szabad ollónak még a közelébe sem mennie a delikvensnek.
Ügyes, Fanni ügyes, csakúgy, mint az összes lyányom. Hisz tőlem, szerencséjükre csak a határozottságot, míg édesapjuktól tenger eszüket, tehetségüket, szépségüket s gyakorlatilag minden mást ami jó lehet egy emberben örökölték.


/Fodrászbácsi innen van, ni/
Magyarázat a képhez: angol klasszikus frizurát nem találtam, de itt legalább készül egy haj, s bár Fanni nő, méghozzá gyönyörű ifjú hölgy, szakma tekintetében megfelelőnek tűnik ez az illusztráció. Jobb híján.

Jelentkezzetek, kérlek! Egy kávéra a vendégeim lehettek, ennyit bevállalok ráadásképpen.

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr114157467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása