Ma reggeli hazugság

2012.12.13. 07:37

6:21 de fijam kedves, de bizony!




Pipa vagyok, de nagyon.

Ostoba lenne vagy ennyire álságos?

Korábban sem tudtam, ahogy most sem. Szimpatikus, is lehetne.
Mert már máskor is beszélt erről, hiszen a szerepe a vikibábjátékban ez, egyszer konkrétan nekünk is beszélt,
szóba állt velünk. 1, 2.

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr478242744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

193936 2012.12.13. 08:59:55

Egy kis adalék:http://index.hu/belfold/2012/12/12/nem_kaphatnak_draga_kezelest_a_remenytelennek_itelt_rakbetegek/

265594 2012.12.13. 09:08:43

Olvastam és most nem vagyok hajlandó temegnyitni sem, mert nekem meg a vérnyomásom olyat ugrik ettől, hogy... A hírhez azt írtam, amit gondolok ezekről: arüheskurvaanyjátannakakieztkitalálta... A cukorbetegek inzulin-kvótája is hasonló. Dögletes egy banda ez!

204112 2012.12.13. 09:25:28

Mind a kettő, talema: ostoba is, álságos is. Majd beültetjük Osszián bűvös székébe - Osszi tegnap felhelyezett posztja -, amelyben fáj a hazugság, annyira, hogy könnyebedést csak az igazság , a lelkiismeret tud nyújtani. Ez a "bűvös szék" mindenki életében eljön, elfutni, elmenekülni előle nem lehet, az okosabbak tudják, ezért számolnak vele, a bölcsebbek már e szerint is alakítják az életüket. A buták és álságosak majd megtapasztalják a saját bőrükön, milyen fájdalmas másnak fájdalmat okozni. Azt hallottad, hogy az ukránok ide jönnek szép magas nyugdíjért és ingyenes orvosi ellátásért? Érdemes utánaolvasni, az LMP fel is vetette a Parlamentben, Shakespeare írt róla a héten jegyzetet. Van itt pénz, talema, mindenre, amit a kormány a hatalmon maradása vélt érdekében kigondol. Szívd fel magad energiával, már nem sok idő, hogy magasabb szinten, mint eddig bármikor, a humánumra fókuszálódjon a figyelem. 2001-ben került a kezembe James Redfield munkája, a Mennyei prófécia. Azóta mindenkinek ajánlom az író könyveit, amelyek a hatalmi játszmáink keletkezésétől a szinkronicitásig tárgyalja az ember működését. Részletesen be is mutatja, hogyan töltődünk az öröm, a szép által spontán is,, s hogy a nyugalmi, az egyensúlyállapotot hogyan érhetjük el tudatosan, nagyon egyszerűen a gyönyörködés révén. Az öröm a lelke mindennek, s amiben örömünk van, pl., a szépségben, az kellő mennyiségű és minőségű energiával lát el minket. Tudom, hogy mindez közismert, csak elmegyünk mellette, s nem foglalkozunk azzal, hogy az egész életünk az energiamegmaradás elvén nyugszik - no, erről meg Rasid jut eszembe, tegnap tett FSP posztján egy igen szellemes megjegyzést tandíjmegmaradás címen. :-)) Én meg itt csak beszélek......:-))

263397 2012.12.13. 09:45:08

A puding próbája az evés. Magát az elképzelést, hogy rendet kell tenni, azt helyénvalónak találom. Mindenkinek vannak ismerösei, akik némi segítséggel lettek alaptalanul rokkantnyugdíjasok. Az másik kérdés, hogy tisztességes-e az elbírálás. Az disznóság, ha a valóban rászoruló nem kap segítséget. Az pedig megint más kérdés, hogy az állami pénzeket milyen más tolvajok hordják szét, kamatokra, meg pártok pénzelésére. De fel kell fogni, hogy ez most sem szociális állam. Bajnai pedig a nemzetközi fosztogatók ügynöke, tehát botorság lenne töle jobbat várni.

62853 2012.12.13. 11:18:14

4. apafia Drága sztrovacsek én is ismerek olyanokat, akik sosem tartják be a sebesség határt, akik a piroson is átmennek, sőt úgy általában a KRESZ-re tesznek nagy ívben. Folytatva az Ön logikáját, vagy mindenkit, akinek jogosítványa van, meg kell büntetni, vagy, ami ártunk és qrmányunk javaslata, el kell venni a jogosítványt, mert vannak akik semmibe veszik a közlekedési szabályokat.

62853 2012.12.13. 11:28:43

Édesapám is rokkantnyugdíjas volt. Még a kilencvenes évek elején berendelték felülvizsgálatra. Ő nem ment el, hanem csak visszaírt, hogy miből gondolja a tisztelt bizottság, hogy a csipőprotézisa helyén ismételten újjászületett a csíoője és a platina protézist, amit egyébként magunk voltunk kénytelenek megvenni, mert a várólista akkora volt, ameddig a szem sem látott el, most már zavarja őt? Meghosszabbították minden zokszó nélkül. Hát államtitkár úr, nekem csak ez a válaszom az Ön süketelésére, amiben a valóság keveredik a látomással, ami Tömjén Zsóti esete óta a 300 forintos budiforradalmárok egyik jellemzője.

265594 2012.12.13. 18:42:46

Most fájok, kivagyok, úgyhogy csak a nagyon muszájra válaszolok, bocsánat a többiektől, azt hiszem érthető lesz a kivételezés. Apafia! A puding próbája az evés? Kispofa, ezt a pudingot,ezt a bűzös, narancsszínű és embertelen szart, amit pudingnak nevezel, biza eszi az egész ország... konkrétan ezt, amit a rokkantak elé tálalt az önjelölt király és mamelukjai, bizony a rokkantak eszik már másfél éve....aki még eszi... ugyanis tucatnyian vannak, akik öngyilkosok lettek, mert elvesztették minden ellátásukat, ezzel együtt az akár évtizedes nyugdíjjárulék befizetését, s soha nem lehetnek öregségi nyugdíjasok. Ez a próba, szívem. Például. Magyarázható? Persze. Csak nekem hányingerem van tőle.

14479 2012.12.13. 21:29:34

Ez a kormányzat nyilvánvalóan a legkisebb ellenállás irányába halad.

265594 2012.12.14. 09:59:07

Nyírfa! "Van itt pénz, talema, mindenre, amit a kormány a hatalmon maradása vélt érdekében kigondol. " Ehhez a mondatodhoz annyit tennék hozzá. hogy a pénzt csakis a társadalmi piramis tetején lévő maximum 5%ra, illetve az ő érdekköreikre, az azt támogató beruházásokra satöbbikre fordítják. Ugyanis a király által polgári rétegnek nevezett, amúgy valóban s valaha tán létező és kellő réteg, már szintén leszakadt, s még hozzájuk képest is nagy, de a felső 5%hoz mérten már fényév távolságban lévő leírtak -tartós munkanélküliek, alacsony végzettségűek, nagycsaládosok, romák, rokkantak- kiestek a kosárból. Mert ez a magát királynak képzelő, s ehhez a törvényeket farigcsáló elmebeteg úgy alakította át ezt a hazát, ennek a hazának az állami berendezkedését, hogy áthidalhatatlan legyen az az árok, ami mindig is megvolt, de mindig -legalábbis a demokratikus államrendben- igyekeztek kisebbíteni annak hatásait. Most az zajlik, amit Orwell 1984-e kidekázott pontossággal, mint eredményt leír. „A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ” http://hu.wikipedia.org/wiki/1984_%28reg%C3%A9ny%29 Nos, az ajánlott olvasmányoknak utánanézek, de azt előre mondom, hogy nekem a vallás, illetve bármi ami azzal összefüggésben áll, nagyon nehezen emészthető. Talán már mondtam, hogy mit gondolok hit ügyben. Lusta! Re 5 Pontos analógia. Nagyon köszönöm. És ez, hogy most tételesen hazudott ez a mikike ott, a vörös bársonyszékben a teremben, nos, ettől nekem olyan erős hümmrohamom támadt, hogy bakker, ezek azért valóban "jól" vannak beválogatva a király csapatába.
süti beállítások módosítása