9

2013.05.31. 07:05

Mert kell nekem korán kelni, mi?


Gyakorlatilag minden reggel arra ébredek, hogy valami elmebetegséget jelent be királyunk.
Holnaptól nem is kelek korán és punk-tum!

Persze ettől a napi elmebajtünet mit sem fog változni -van rá egy likas fémpénzem-, csak hozzám már mikor lelkem felkészült a sokkra, fog elérni.



Mellesleg ez a baromarc Volner éppen most mondja, hogy hazudik a vezíre. (Foglalkoztatás, államadósság...) De szar is, mikor a gólem a létrehozó ellen fordul!!


Szóval, KedvesVezető azt mondja, még az ő életében el kell érni a 9 -azaz kilenc- %-os SzJA-t, mert szíve -amit itt rögtön meg is kérdőjelezek... de ez egy másik mese- szerint el is törölné azt, de erre nem áll készen a világ.... Óbazmeg....
Az érvelése jó. Első ránézésre. Azt mondja KedvesVezető, az emberek, ja, a_zemberek ne akkor adózzanak, mikor megkapják a munkájukért járó jövedelmüket, hanem amikor elköltik azt.

9
Még az ő életében, ha esélyt kapnak rá.
Hogy ne a jövedelemből, hanem annak elköltésekor adózzanak.

A simicskák?


Ja, és munka lesz:
"
Orbán szólt arról is, hogy tervei szerint ez év végére, ha máshogy nem, a közmunka bővítésével, kijelenthető lesz: aki dolgozni akar Magyarországon, az dolgozhat. Nem biztos, hogy azt a munkát végzi majd, amit szeretne, és az sem állítható, hogy fel fogja vetni a pénz - "a közmunkafizetés nem egy vastag fizetés, nagyon nehéz abból megélni, ha egyáltalán lehetséges" -, de lehetőség lesz dolgozni - magyarázta."

/9-es vízióról is, meg az egymillióról mármint munkahely és egyebek.../



/Csinos kép innen, ni/

Néhány kérdésem van, de most rohanok, mert ma van az utolsó napom az idei Nappali Kórházas kalandból és mindjárt megyek, de ezt le akartam szögezni.

Szóval, ma 9-es sokkot kaptam, ahogy szokás mainapság azt is narancssárgában.

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr528242882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

265594 2013.05.31. 07:06:40

Szanyi most beszél erről. kárász meg belefojtja a szót, ahogy szokta.
süti beállítások módosítása