Reklámreflexió

2014.01.18. 19:16

Van az a reklám, mely kormánypropagandaként üzemel, az Erzsébet-program s ezen keresztül a király dicsőítésére.
Én megírtam a korrekt változatát, s ha tudnék filmet szerkeszteni, akkor képeket is tennék alá, például az ételosztásra várók hosszú soráról, a munkanélküliekről, a közmunkásokról, a rokkantakról, a pedagógusokról, a hajléktalanokról és még sorolhatnám... de nem tudok, így csak a szinkront teszem ide...

"Ez a film túl rövid ahhoz, hogy megmutassuk mindazt a több milliónyi honfitársunkat, akik a jelen fidesz-kdnp kormány ámokfutása alatt évtizedekre kiható hátrányt szenvedtek. S csakugyan kevés ennyi idő annak felsorolására is, hogy a hazánk gazdasága mennyire, de mennyire megsínyli ezt. Ám arra elég, hogy megköszönjük mindezt orbán viktornak s csinovnyikjainak, s elmondjuk, ha EGYÜTT gondolkodunk, s EGYÜTT lépünk áprilisban, akkor kilábalunk ebből."

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr768242978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

36888 2014.01.19. 10:54:40

......és hova lábalnak be?

265594 2014.01.19. 13:55:34

Javaslataim vannak: demokráciába, köztársaságba, központilag nem szított egyenlőtlenségekbe, működő gazdaságba és a többi. De ha így fordítod, akkor azt mondom, elvtársaid most lábalnak bele éppen -s teszik ezt 4 éve háborítatlanul, mert 52%-ból 2/3-ot faragtak a rendszert kihasználva- a diktatúrába. Amiből kilábalnunk kell, s ez nem azt jelenti, hogy másik szarba bele kell lépni. :) Egyszer működhetnének már jól is a dolgok.
süti beállítások módosítása