'15- 5.

2015.04.04. 09:06

(4.)
Visszajött a tél. Rettenet hideg, befagyott pocsolyák, miegymás.
Kartorna, elektromos kezelés -nem tudtam hasra feküdni most, így- egy fájdalomcsillapító mellé a vállamat sikerült lekezelni. Aztán fekvőtorna és bokatorna volt soron.

A felét nem tudom teljesíteni a bokagyakorlatoknak, hiszen merev az egyik bokám, de még a lábujjaim is, úgyhogy ez kényszerűen de nem egy megerőltető macera.

A vizet kihagytam, tekintettel a hidegrázásomra és arra, hogy még sok utaznivalóm volt hátra, hiszen most Egomba jöttem az OORI-ból.

A Támogató Szolgálat bevitt a Kelenföldi Pályaudvarhoz, de kurflikkal, mert mindenhol dugó volt, majd onnan villamosoztam a Deákig és metróval Újpestre a buszhoz.
Ahogy mentünk a villamoshoz, cirka 10 perc alatt a szélvihartól kezdve a jégesőn, nyári záporon át a csendes tavaszi esőt és a vakító fényárt is megtapasztalhattuk, ami így, ilyen gyors váltásokkal elég vicces volt. Persze nem nagyon röhögtem, mert batyuval, két mankóval, ádáz időjárásban gyalogolni az egomi járhatatlan járdákon ölíg nagy kihívás... de nem volt gond. Mire ideértem -bő kétórás buszút-, már csak cefet hideg volt, semmi változatosság.

Most meg itt vagyok, alszom és pihegek. Ma még egy vizit a Szamos Cukrászdában, és be is fejezem a kiruccanást egészen hétfő reggelig, amikor majd megyek haza, hiszen kedden újra kórház.

(6.)

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr418243404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása