Erről az jut eszembe mindig, mikor egyszer mentem hozzád, és Te nem tudtál felállni az asztaltól... Azt mondtad, Jack fején szétfolyna a festék...:(:)


Karácsonyi lidércnyomás
Tim Burton's The Nightmare Before Christmas - 1993 színes angol animációs horror-mese, 73 perc
Lépjünk be Halloween-város különleges világába, ahol olyan kísérteties alakok kelnek életre, mint Jack, a Csontherceg, a rémváros ura és Sally, a testrészenként összefércelt szépség! Amikor Jack véletlenül megpillantja Karácsonyváros csodálatos birodalmát, elhatározza, hogy e békés tájat átalakítja a Halloween kívánalmainak megfelelően, s ez beláthatatlan következményekkel jár... <P><I>Tim Burton fantasztikus horror-vígjáték-musicaljét 1994-ben a Legjobb effektusok és a Legjobb vizuális effektusok kategóriákban Oscar-díjra jelölték.

Zsolti kedvenc filmje. ... és most a gyerekeimé is. Ő elkészítette a figurákat: megvolt Jack, Sally és a három kicsi jómadár... A modellezés fontos volt neki, meg is csinált mindent modellgipszből, ami számára jelentett valamit. (Pl. Csillagok háborúja minden mennyiségben...:)
Jack most itt van nálam.
Órákat tudott ülni az asztalánál, miközben egy alakot formázott, majd a kész testet kifestette. Mindent meg tudott csinálni.
Mindent, ami érdekelte. (Szeretlek Zsolti! Köszönöm!)  

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr731596931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása