Remember Letté Lóti tippujú

2006.05.12. 08:54

 

Szeretlek Zsolti. Köszönöm.
Zsolti lehetett vagy 3 éves, mikor ha megkérdezték a nevét, így mutatkozott be:
Letté Lóti tippujú
Mondjuk, az Ifjú munkás oviban eleve kilógott a sorból, hisz méretben, kiscsopis létére a "nagy" nagycsopisokat is maga mögé utasította.
Szép, göndör fürtökben zilált halmazt alkotott kerek fején a rengeteg gesztenyebarna haj. Mosolygós, szép szemekkel nézett a világba.
Élt. Okos volt mindig, s mindenhonnan kilógott.  
Csillagok háborúja<
Olaszország  
Csillagok háborúja 
Cucc  
Elvonó  
Cucc
Elvonó
Cucc
Cucc
Elvonó 
Cucc
Cucc
Cucc
Elvonó
Cucc
Cucc, cucc
Cucc, cucc, cucc
cucc, cucc, cucc, cucc, cucc, cucc,cucc, cucccucccucccucc  

padlás, gerenda, kötél


Megint azt az igénytelen borzalmat néztem. Lehordja azt a szerencsétlen huszonéves fiút ez a nyomorult; iszonyúan, fájón, siralmasan, betegesen buta nő, mert az azt merészeli mondani magáról, hogy igen, talán most -ha újra megpróbálja- nem fog megszökni az elvonóról.   (mőnika)
Igen. Valószínűleg néhány alkalommal ki fog mászni az ablakon, igen, mindent meg fog tenni, hogy hozzájusson az anyaghoz... és igen, ez csak úgy működik, ha a használó érez magában indíttatást a leállásra. De mikor meginog -mert mondom, az biztos, hogy meginog- akkor nem zárhatom be előtte az ajtót. Segítenem kell neki visszatalálni a jó döntéséhez. Ahhoz, amit már korábban megtett, hogy ő tudja, hogy le kell jönnie a cuccról. Nekem segítenem kell. De a döntés az ő kezében van.

Nem tudok formátumot átalakítani és nem eszi meg a szerkesztő ezt a fotóalakot, így csak linkelni tudom ezt, ahol kép is van. 2012. 03.22.)

(Lencsés Zsolti kisfiú)
(KöszönömZsoltiSzeretlek)

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr21596801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása