Töröm a fejem

2008.03.04. 08:24

Éppen most van a takarítás napja nálam, az alapítványtól jött Gabi.
Meglepetést hozott.

8-ra vártam Gabit, mert este telefonált, hogy korábban jön mint a szokott 9 óra, hiszen az oviba kell mennie aztán, ahol az egyik gyerekének van nyílt nap, amiről természetesen nem akar lemaradni. Jött is, régen találkoztunk, mivel nála betegek voltak a porontyok, nálam meg lótás-futás volt szintén lábáról levert "aprónép" (jó, jó, nem is annyira apró az a nép...) okán.
Régen látott ismerősökhöz méltón üdvözöltük egymást, elmeséltük éppen adott dolgainkat, majd ahogy bújt ki a kabátjából átadott egy nagy fehér borítékot. Azt fűzte hozzá, hogy címzés nélkül be volt dobva az alapítvány postaládájába, úgyhogy felbontották, és miután kiderült, hogy a benne lévő levél az enyém, most eljuttatták nekem.

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr641596372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása