Louie élete

2008.07.03. 17:32

Ildikének -a barátnőmnek- meséltem Louie-ról, s az ő életéről. Aztán azt is kitárgyaltuk, hogy rákeresek a hálón, hisz a délelőtt nem megfelelő időpont egy dolgozó felnőttnek, hogy nyomon kövessen egy ilyen nem hétköznapi kalandsort.
Mely ugye a túlsúly, a nagycsalád, a fiatalkori anekdóták s mondjuk a beváltható kuponok szegélyezte úton halad, s téve ezt a mindent átszövő, megnyugtató szeretet védelmében.

Imádom.
Imádom Louie-t, az adottságaival, a morgósságával, a családjával, a furi de eredményes probléma-megoldó képességével, a karcos, de príma humorával együtt.





/Louie képének lakása a Jetix tv honlapján/





Ha tudnék, mint ahogy nem tudok, videót betenni ide, akkor most az jönne... De az a bizonyos lelkes ifjú nem tudott megtanítani erre a blikfangra, úgyhogy csak a linket teszem ide, ahol is bele lehet nézni még olyankor is, amikor nem kell a dolgozó felnőttnek igában tartania a fejét, miközben a tévé varázslatos masináján látható Louie varázslatos életének éppen soros epizódja.
Tehát:íme, Life with Louie
Jó szórakozást!




A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr61596332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása