Avagy tudtam én, hogy ez a ficak finoman szólva figyelmet érdemel, de azt nem, hogy ennyire egyfelé gondolkodunk némely dologban.

Bödőcs Tibor önálló estjén voltam tegnap, és ez nekem nagyon jót tett.

((((Azt persze leszámítva, hogy a külön -jelesül két alkalommal megtett- jelzésem, s az arra kapott ígéret ellenére, nem biztosítottak olyan helyet, ahol egy mozgássérült elférne. Bementem külön is, felírtak mindent, megígérték, hogy lesz helyem, hiszen a 6. sorba úgyis csak azok ülhetnek akik speciális igényűek -kivehető székek is abban a sorban vannak, ha valaki mopeddel vagy kerekesszékkel érkezik, én ezt nem kértem, mert este 7-kor kezdődött az előadás és gondoltam, jobb lesz ha nem mocizom éjszaka... hanem bevitetem magam a barátnőmékkel, akikkel együtt néztük meg az előadást-, majd az előadás napján fel is hívtak a BKK-ból -százhalombattai Barátság Kulturális Központ; itt rendezték az előadást-, hogy megmondják, tudnak rólam, menjek, de sajna csak bíznunk lehet az emberek jóindulatában.... mert sajna, nem bírnak betenni egy “FOGLALT” táblát egy számomra alkalmas székre. Mondtam azt is, hogy nem tudom, mikor érek oda, mert munkából jön aki bevisz majd, tehát nem tudok órákkal előbb ott szobrozni... ennek ellenére elsőként mehettünk fel az emeletre -a lépcsőn még nem engedtek fel senkit, de mi lifttel mentünk, s azt nem őrizték...-, majd mikor nyitotta az ajtót a beengedő kislány, egy bájos, hidrogénezett hajó agilis humanoidnő sprinttel megelőzött, majd lehuppant a hatodik sor közepére, s felrivallt: “Erre négy, arra kettő hely foglalt!” Ööööö.... drágám, ez legyen a legnagyobb örömöd. Én Cefre Palotába jöttem, így leültem a nekem tetsző helyre és nem számoltam semmit a kedves hölgy magánszékeit nyomon követve. Gondolom, fenyegető lehettem most is a mankóimmal, mert nem zavartak el. Illetve nem próbálkoztak ezzel. Tehát megjegyzem, Művház!!! Hol is az a vendégkönyv???????))))


“-Azt hiszed jó fej leszel, mert ennyit iszol? -Nem, azért iszom ennyit, hogy téged jó fejnek lássalak!”

Koccintunk?

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr398243444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása