Erős - az

2009.11.07. 12:56

Megidézett?

Esperigi írta, erős.

Oda nem akartam, mert már éteri magasságokban jár az eszmecsere, s ami nekem eszem helyére ötlött most, az nem való oda. Sem kevesebb, sem több, hangulatában más, és az enyém.

Csaba.
Még néhány nap.
45-ös lábra való, kitaposott cipők. Vékony talpú, lekopott orrú, letaposott kérgű, mindig bekötött masnis, nyugvó cipők a folyosón.

Egy mozdulatsor.
Egyik kézzel póráz leakasztása a fogasról, másik kézzel a kabát leszedése, s közben belebújás a cipőbe... ami a párja mellett áll, ahogy esperiginél a képen.

Kitaposott, sokat látott, kényelmes bőrcipők. Amper szemei -melyek még nem hályogosak-, áhítattal figyelik ezt a sokat ígérő mozdulatsort, az egyetlen, mindig is, az első pillanattól, s máig sem csökkent intenzitással elfogadott falkavezértől.

Kitaposott cipők. Legyező lábujjak.

Élet.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/tYtYe9K6zv4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/tYtYe9K6zv4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Erős - az. Erős emlékek.

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr931596037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása