Csoda történt!!

2011.05.09. 08:36

Öööö.. csoda történt??

Működik a parkom?
Vagy csak ez egy pillanatnyi mézesmadzag suhintás az orrom előtt, s pont úgy van minden, ahogy már több, mint egy hónapja? S továbbra sem törődnek semmivel a parkőrök?

Vagy mégis csoda történt, s imák égbe szálltak s meghallgattattak?

 




Akár egy erre tévedő gépész is felelhetne, de inkább kívánjam a világbékét asszem, mert tudom, jobb a valóság s az elérhető vágyak talaján maradni....
Szóval, megyen a tér?


2011. május 9. Szolgálati közlemény
Parkőrök kitették eme rövid szösszenetem vezércikknek, s ennyit módosítottak rajta:

Vezérblog: május 09

Csoda történt!

Csoda történt!

Öööö.. csoda történt?? Működik a parkom?
Vagy csak ez egy pillanatnyi mézesmadzag suhintás az orrom előtt, s pont úgy van minden, ahogy már több, mint egy hónapja? S továbbra sem törődnek semmivel a parkőrök? Vagy mégis csoda történt, s imák égbe szálltak s meghallgattattak? (Szerk. bocsánat, még mindig küzdünk a rendszerrel... de már javul.)

Talema -

Vagyis tettek be egy remek képet, mely meg kell mondjam, nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve, és hozzáfűztek egy mondatot -melyet ismerve kommunikatív énjüket, meglehetősen értékelek, hiszen azon ritka esetek egyike ez, mikor élő organizmusnak tekintenek minket-, aminek külön értéke a szememben, hogy engem tiszteltek meg vele.

Hát, várjunk még? Mert küzdötök? Javul a rendszer?

Jó küzdést, remek szurkolást kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr574157249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása