Előrelépés?

2012.04.13. 20:34

 

Az mindenképpen előrelépés, hogy egy ujjbáb, kiről egyértelműen kiderült -élek a gyanúperrel, hogy a póráza végét tartó gazdája, nevezett viki, keze benne van ennek az általa őrzött eddig titokként kezelt bűnnek a nyilvánosságra hozásában, valószínűleg már nem áll érdekében a markában tartania ezt a valaha dicső múlttal élő sportembert- a csalás, élt az egyetlen megoldással, mellyel emberi mivolta menthető, s lemondott.


/SP innen kullog szomorúan a biztos jövőbe/

Viszonylag sokáig kétséges volt maga a kérdés is, hogy a nemzet Forrest Gumpja akár beismeri a csalást akár nem, a poszt tekintélyén esett csorba okán lemond-e, majd végül kenyéradó gazdit is meglepve önálló döntésével, megtette azt. (Igenis van ilyen... parajelenségek márpedig vannak....)

Tehát lemondott, persze előbb még ragaszkodott az ártatlanság vélelmét fenntartani, hiszen ő nem, és a konzulensei és különben is... ám ismétlem, gazdi eleresztette pórázát, s kinyílt a kapu a jelöléshez.

Egy pillanatra feléledt a remény, hogy talán a normalitás fog érvényesülni legalább egy hangyányit hazánkban, melyet gyakorlatilag már-már kiír Európából ez az elmebeteg, s ha nem is az ellenzék, de legalább konszenzus alapján többpárti megegyezés alapján jelölik a köztársasági elnököt.


/A kamu jelölés méltó s kevésbé méltó tagjai innen/

Aztán ma reggel mindünk vikije azt mondta a fideszrádióban, hogy senki számára nem lesz meglepetés a jelölt személye, kinek nevét ma hozzák nyilvánosságra s a megjelölésében nekije csak adminisztratív feladatai voltak... ehhhehheeee.... a király mit is adminisztrál? leírja egy cetlire a nevet, s átadja, hogy mindenki tudjon róla... köbö ezt látom életszerűnek ennél az embernél.

S eljött a délután, mikor nyilvánosságra került, hogy maradunk a filmek világában csak nem szerep, hanem színész vonalon, tehát Forrest Gump-ot Charles Bronson követi.


/Elkötelezett párthű, focista is, szófogadó is ehunnan ni/

Nos, SP-nek le kellett mondania, mert ha nem, akkor meg el kellett volna távolítani a poszttól, mert ennél jobban aláásni a köztársaság, a köztársasági elnök intézményének tekintélyét már nem lehetett, ám most ahelyett, hogy bizonyította volna a király, hogy magabiztos annyira -beásta-e már magát a pozícióba-, hogy holmi demokratikus elvek és hóbortos fékek és ellensúlyok hadovái nem ingathatják meg egyeduralmát, hiszen ő maga a zemberek érdekeit képviseli, de nem, ehelyett most ismét egy bábot tett az udvari aláírói státuszba.

Majd meglátjuk mi lesz ebből.


A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr388243538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása