Végre kimondatott!

2012.08.25. 13:33

Szűcs Erika hiteles embernek tűnik nekem, szimpatikus, emberi elvekkel él, s azok mentén működik, így beleillik a DK-ba. Egyelőre ezt látom, s kinn, mikor a Hőség terén beszélgettünk, ez csak erősödött bennem.

Most megszólalt és ezt ideteszem a padomra, mert erre nagy szükség van:




Tehát akkor valóban volt akihez elért a hangunk?

/S ha már DK./

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr808243602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

12635 2012.08.25. 14:37:15

Szűcs Erika, így utólag, már mint DK. tag lehet, hogy hitelesnek hangzik. DE, az ő nevéhez fűződik a Gyurcsány kormány működésének vége felé a szociális háló kőkemény meglyukasztása...többek között az a törvény, hogy egy családban csak egy személy vehet igénybe bármilyen szociális juttatást és az ő szabályai alapján vonták meg 2009. elején végérvényesen az "aktív korúak rendszeres szociális segélye" című alamizsnámat... igen valószínűleg nagyon hiteles... (a videót nem tudom meghallgatni, de korábbi működése után számomra sok jót mondani nem tud) Ígéret?...majd hiszem, ha látom és akkor hitelessé válhat...

265594 2012.08.25. 14:47:56

Semmilyen ígéret nem hangzott el, és én nem is vártam ilyet. Ahogy írtam, nekem hiteles ez a nő, abszolút értékben nem tudom megítélni, hiszen én nem régóta "értékelem". Ha hozzá fűződnek ezek a törvények, akkor valóban álságos amit most mutat, utánanézek.

17910 2012.08.26. 16:16:41

Kedves Talema! Azt adtad a post címének: "végre kimondatott" . Mi? Mert ez számomra a videóból nem derült ki! Gordiusnak tökéletesen igaza van - Szűcs Erika nem hogy hiteles, de réges régen el kellett volna tűnnie a közéletből, de legalább is a Parlamentből. Nála pofátlanabbul, gonoszabbul, lakáj módjára kiszolgálva a gazdasági elit érdekeit kevesebben vezettek szociális tárcát. A hozzáértéséről pedig, jobb ha nem beszélünk.Számomra akkor vált igazán hiteltelenné, amikor a tárca éléről való távozása után, felmarkolva a több milliós végkielégítéseket, még "visszadolgozott". Otthon a számítógépe előtt ülve "monitorozott", amiért havi 800 ezer(!!!!!!!!) forint havi illetményt vett fel. A netes lapszemléje mindössze egy témakörre irányult, az "Út a munkához" program sajtó megjelenésének felmérésére. Nos, azt hiszem valamennyiünk életét - akik itt irogatunk a NolBlogon - hosszú időre helyretenné egy ilyen jó kis állás, nulla munkáért. Minden esetre, ő a saját útját a munkához jól elintézte, s neki bizonyára nincsenek egyéni szociális problémái - de lelkiismereti gondjai sem.

17910 2012.08.26. 16:19:21

A mínuszt nem neked adtam - hanem ennek a nőnek....

265594 2012.08.26. 18:16:52

MaNetti! Nos, az mondatott ki végre, hogy ez embertelen módszer, ez a törvény embertelen és ezt vissza kell vonni! Ez, ez mondatott ki végre és ha tetszik, ha nem, ez az ember mondta ezt ki. Ezeket tette? Mondtam, hogy utánanézek, még ezt nem tettem meg, de hiszek nektek. Viszont az is tény, hogy lám, ott ül a sok-sok képviselő és Korózs Lajos eddig az egyetlen, aki beszélt erről, s most Szűcs Erika, aki be is terjesztette a javaslatát. (Persze az ombudsman is és a MEOSZ is teszi amit, de szavuk a nullával egyenlő. S ha elvonatkoztatsz a képviselő előéletétől, akkor magát a bejelentést, a rokkantakra vonatkozó helyzetet miképp értékeled?

12635 2012.08.28. 12:02:05

Talema, (a videót nem tudom megnézni, nem engedi a netem) két dolgot kell szétválasztani egymástól...amit a hölgy mondott, az lehet jó, hasznos,... ha megvalósították már, onnantól hiteles is... de maga az ember, aki a cselekedeteivel mást mutat, a személy nem hiteles...

265594 2012.08.28. 13:21:56

Én azt mondtam, hogy nekem. Nem abszolút értékben beszélek, sosem kinyilatkoztatok, hanem mindig, kivétel nélkül a saját véleményem mondom. Stimmt? :) Ha a videót nem látod az itt alapvető gát, hiszen csak és nagyon-nagyon az a lényeg itt.

12635 2012.08.28. 14:57:29

Értem Talema, mindent értek, nem mondtam egy szóval se, hogy kinyilatkoztatsz, sőt szimpatikusak a véleményeid... de sajnos és ez meg az én véleményem, vagyis nekem személy szerint Szűcs Erika, az ember nem tud hiteles lenni...most olyan lehetőséget kapott (második esély?) hogy jó dolgokat mondhat és terjeszthet be...szerencséje van... különben stimmt...

265594 2012.08.28. 15:26:51

Köszönöm, akkor megnyugodtam. :)) A második esélyről: belinkeltem a GyF-fel folytatott beszélgetést is, hiszen ott is szóba került ez. Mármint abban az értelemben, hogy rákérdeztem, mikor elkezdték a rokkantnyugdíj rendszerének átalakítását, ők is ide akartak-e kilyukadni, ide, hogy gyakorlatilag kiirtanak minket. Persze egy ilyen kérdésre nem válaszolja senki azt, hogy persze, meg akartunk ölni titeket, én csak a kérdést akartam feltenni... s a reakció érdekelt, s a beszélgetés, hogy ismerjenek meg minket. Mert az látszott, hogy écájuk sincs a sérült létről. Most pedig Szűcs Erika elmondta ezt. Jelen helyzetben minden olyan kezdeményezés, mely a demokrácia a talaján áll és megértve a kérdést értünk a megoldáson dolgozik, azt értékelnünk kell. Elfelejtettem beírni a posztba, hogy Korózs Lajos mellett mér Széll Bernadett is foglalkozott kicsit ezzel. Sokat nem tudok a dologról, sajna, de a tény megvan.
süti beállítások módosítása