10.-11./'13

2013.05.29. 10:17

Pénteken már igen gyerekidőben indultam haza, mert így jött ki a lépés a támogató szolgálatnak, én pedig dögrovásom miatt -ami mostanra már mély, szaggatott köhögéssel kísért nyűgös megfázássá nőtte ki magát- le lettem tiltva főorvosasszonyilag az uszodáról, tehát tökéletesen passzolt az időbeosztásunk.

Hétvégén a szombatot végigaludtam, vasárnap pedig KIÁLLÍTÁSON voltam..

Hétfőn kaptam masszázst, volt már ismét Zsuzsi, aki egy hét szabadságát töltötte Krakkóban, s egyéni tornám alatt nagyon jókat, érdekeseket s szépeket mesélt.
Kaptam elektromos kezelést is, aztán mehettem ebédelni. 
Judittal és Andrással ültünk egy asztalnál és -de érdekes- politikáról is esett szó.
András legnagyobb érve Bajnai ellen az volt, hogy "...de az ő kormányzása alatt SEM VOLT JOBB!"
?????
Ismétlem ?????????????????

Ez jellemző. Andrást nagyon szeretem -másnap oda is jött hozzám, és azt mondta: "Elmondhatok egy titkot neked?" Mikor mondtam, hogy persze, közel jött hozzám... és adott két puszit, majd hozzátette: "Hogy ne álljon közénk a politika!"
Hmmm..... :)

Pénteken este tíz körül ment itthon a mosógép, dugig töltve Berta farmerjaival s -de fura- BEADTA A KULCSOT. Már nem először, de azóta már -a dokumentáció szerint- január 22-én is volt egy gikszer. A szerviz callcenter-e naná csak hétköznap reggel 8 és este 6 között hívható, így bevittem magammal a papírokat hétfőn a kórházba -addig meg Ildikét megkértem s szegény kibányászta a vízbe fagyott ruhakupacot a gépből és átvitte magukhoz, ahol befejezte a mosást-, s onnan felhívtam a központi számot. Úgy kezdtem, hogy a papírok nálam vannak, de gyerekem most éppen nincs közelben, így ha lehet olyat kérdezzen ami nagy betűkkel szerepel, mert vaksi vagyok. De ez sem kellett, elég v
olt a személyes adataimat elmondani, ebből aztán sikerült azonosítani a gépet is, hiszen nem ismeretlen ő már arra. (Bakker...) S nem volt apelláta, vagy ma, délután fél 3-kor, vagy sosenemis jön a szerelő, így nem mentem ma kórházba, mert akkorra nem érnék haza. Úgyhogy ma nem ötkor keltem és várom a szerelőt

Meg persze a legjobbakat, s közben próbálom kiűzni magamból ezt a megátalkodott nyavalyát is ami zengzetes köhögésben ölt testet néhány napija.

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr968242878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

11715 2013.05.29. 11:22:19

ebben a gyönyörű tavaszi időben mindenki csupa takony meg köhögés. azt mondják, a lakótelepen több helyen megy a fűtés, irigylem őket, de én biztos, hogy nem indítom be, inkább idefagyok, így is csillagászati a gázszámlám. pedig szabályosan el vagyok gémberedve a hidegtől, de csakazértse fűtök.

265594 2013.05.29. 12:30:36

Én tegnapelőtt kénytelen voltam bekapcsolni éjszakára a cirkót, mert olyan farkasordító hideg volt, hogy nemhogy zuhanyozni nem mertem, de nem találtam annyi plédet, amivel bátran neki mertem menni az éjszakának. :( De reggel -hasonló megfontolásból, mint a tiéd- persze kikapcsoltam a fűtést. Most sem sokkal jobb, de legalább hó nem esik.... musz keresni valami jót ebben is.... :) :(
süti beállítások módosítása