...de ha rossz leszel, elveszem a csokidat...

Egyszerűen, mikor meglátom ezt a reklámot (választási hirdetést :), a fülem kettéáll annyira tetszik...

Az életben mindent így kéne csinálni! Ha szereted, tedd meg, ha nem szereted, ne tedd meg... Engem nem zavar egyik döntésed sem, én 'megengedem', hogy a saját életed te magad éld, az én kifejezett irányításom (erőszakos taszigálásom) nélkül. Bízom benned. Bízom az ítélőképességedben, illetve abban, hogy tisztában vagy a körülötted zajló dolgokkal, azok jóságával illetve azzal is, ami neked (vagy másnak) ártana. Egy a lényeg: a döntés a tiéd! Én semmiben sem (so-so) akarok helyetted dönteni.

A liberalizmus nekem ezt jelenti.

Ha köll az a csoki, itt van, a tiéd lehet.

De ha nem köll, nem kötelező szeretned!

//Merkoffo! Bocsi, de nem találtam meg ezt a hálón, pedig kerestem. Egy rakás másikat találtam, de ezt nem. Ha erre jársz és olvasod ezt, és olyan ügyi vagy, hogy meg tudod szerezni, kérlek tedd fel! Nagy örömet szereznél vele ennek a nemnormi rokinak! Köszike!//

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr471596873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása