Juj, de gyenge lett ez... Bocsika.


Apropó, újév! Apropó az újév? Na, mindegy...

Bóvica hívott meg az aktuális játékba, s ez fontos információ, tekintve a lánc folyamatosságát (ha már lánc, ugye...)

Igyexem összeszedni, de nem is tudom, hogy hányat kellene. 5-öt, vagy amennyit szeretnék? Vagy mennyit? Na, nem is érdekes, akkor nekiszaladok, lesz ami lesz...

1. Amúgy is feladatom egy konkrét drukkolás, hiszen most zajló esmény támogatásának súlya nehezedik vállamra. Így mi mást is tehetnék, mint egyet, az újévi jókívánságaim sorából, célirányosan oda intéznék; jelesül: 
Kívánom, hogy a 42-es szám (ugyan nem egészen tudom, hogy ez mit is takar, de a képeket tartalmazó levélkében ez volt, mint megnevezés) rövid időn belül, minden bonyodalomtól mentesen kerüljön azon okmányok megfelelő rubrikájába, amiket most célként tartok számon.
bakker! Ez rejtélyesebb lett, mint szerettem volna. Szóval:
Kívánom, hogy Ditte, Medve, Gerda és Zoi igen rövid úton, történelmi léptékben egy szemvillanás alatt, költözzenek be a gyönyörűséges új legoházba!
Ehhez természetesen hozzátartozik az is, hogy minden járulékos történés a megfelelő mederben haladjon. É.: fejbólintás, aláírás  ésatöbbi...




Majdnem, majdnem ilyen... illetve egy kicsit szebb, természetesen!

/Lego ház ehun lakik e/


2. Aztán kívánom, hogy egy lelkemnek emlékezetes gyalogló, a szívének fontos térségben elérje amin addig is, s azóta is dolgozik, hogy az Ormánság legyen valakié... leginkább azoké, akiké most is kéne legyen, akik ott élnek. 




/MaliZoli képe innen van, ni/

3. Kívánom, hogy a következő év, ami sorszám szerint a 2009-es leszen, könnyebb legyen, mint amit most éppen a hátunk mögött hagyunk. Ez mindenkire érvényes! Bár tudom, hogy az általános érvényű kinyilatkoztatások vajmi keveset érnek, ebben a helyzetben viszont mégis kénytelen vagyok élni egy ilyen terminussal. Azt is mondhatnám, hogy -mivel ez az én kívánságom- csak azokra érvényes ez, akik pro vagy kontra megdobogtatják a szívem, de ez most nem igaz. A mindenki alatt most tényleg mindenkit értek.
Azt hiszem, nagyon ránk fér már egy jobb év. S ha már úgyis itt ólálkodik egy a sok-sok potenciális új év közül, hát már miért ne ragadnám meg a grabancát, s irányoznám elő éppen neki, hogy legyen belőle a mi közös jobb évünk?!



/Ez meg innen gyött/

4. Aztán valami személyeset is. Kívánom, hogy a padom, a parkomban, maradjon (vagy legyen inkább... ez még eldöntésre vár) a megnyugvás helye nekem. S ebben benne van természetesen az is, hogy ne veszítsek el több, innen való barátot. Tehát, akiket innen megszeretek, ha a blogról el is tűnnek, az én köreimből nem szívódnak fel, hiszen a barátság, ami köztünk van, túlmutat ezen. (Na, igyekeztem ezt kijelentő mondatban írni, csak azért, hogy a szajkóm kedvére tegyek, mert ugye egyik, ha nem kedvenc, mondása így hangzik: "A kimondott szónak ereje vagyon!"... Hmmm ... szeretem ezt a szajkót, mondtam már?)




Ezt már elküldtem fogadott lyányomnak (ki nem itt blogol, csak a pontosítás végett, ugye), tehát elsősorban rá éri ez,  mert tőle ezt most is mindig megkapom (má', hogy nem hagy leesni), de hely sok van erre a posztra. Jelentkezőket várok! :)

5. Legfőképpen kívánom, hogy a gyerekeim életében kezdődjön a jó széria, s minden -továbbtanulás, tanulás, szerelmek, hétköznapok- a lehető legjobban alakuljon.

....................................................................

Tovább kéne adnom? Kinek? Péternek adnám leginkább, meg Marlingtonnak, meg Bóvicának és természetesen Lucilyányomnak, de közülük az első kettő a 4. pont részei, utolsó kettő pedig már megtette amit ezügyben megtehetett, vagyis nem marad más, mint meghívom Swiss-t, aki úgyis tartozik nekem egy beszélgetéssel! Tehát?!

Na, megyek.

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr851596210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása