Do not feed the trolls

2012.02.29. 19:09

Leálltam vele, de nem ment könnyen, s mire sikerült, boldogan veszem tudomásul, hogy nem felejtem el, mennyit nyertem azzal, hogy nem etetem a trollt....

De örömmel, s közben rettenetes borzadállyal, mély undorral és kínba hajló fájdalommal veszem tudomásul, hogy még mindig nem bírnak a trollok meglenni nélkülem.

És azt hiszem, a troll, ezekre nem jó kifejezés.

Soha. Mondom, soha nem akarok ezeknek a közelébe sem kerülni.
Nem etetem őket, hiszen az éhhalálnál szebbet egyik sem érdemel, majd a következő körben vagy megtanulja, mennyire aláment a minimális szintnek is, vagy ismét döggé válik.






















/...és még hasonlít is, de mennyire.../



Aki pedig abban leli örömét, vagy nemes küldetésének tekinti a dolgot, hogy a barmok minden megmozdulásáról feltétlenül tájékoztasson engem, nos az minimum érdekes.

Ha ettől kerekebb az életed, fel ne add a dolgot! 



 

A bejegyzés trackback címe:

https://talema.blog.hu/api/trackback/id/tr444226519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

talemaunique 2012.02.29. 19:57:00

Mikor elkezdtem írni ezt, még nem kaptam meg a legújabb kedves invitálást, mely mintegy véletlenül szóba hozta a ma vagy mittomén mikor, a napokban lezajlott értelmes diskurzust.
Komolyan, büszke vagyok magamra és látom, hogy mennyire ... mennyire ... ez a troll a képen a csinos zöld fikával tökéletesen megmutatja lényegüket ezeknek az organizmusoknak....
süti beállítások módosítása